Inicio \ Divulgación \


Changes on caecal mucosa morphology and microbiota in laying hens supplemented with a nutraceutical product obtained from olive oil production

Comunicación oral en MoMIR-PPC update 2019

7 de febrero de 2019

Rodriguez-Bertos A. y Ugarte-Ruiz M.



Participantes:

Universidad ComplutenseServicio de Patología y Veterinaria Forense (SAP). Servicio de Zoonosis de Transmisión Alimentaria y Resistencia a Antimicrobianos (ZTA). Centro de Vigilancia Sanitaria Veterinaria (VISAVET). Universidad Complutense (UCM).


Enlace a MoMIR-PPC update 2019





publiDB

MoMIR-PPC update 2019


7 febrero de 2019
Madrid
España

TÍTULO: Changes on caecal mucosa morphology and microbiota in laying hens supplemented with a nutraceutical product obtained from olive oil production


TIPO: Comunicación oral


AUTORES: Rodriguez-Bertos A. y Ugarte-Ruiz M.


First
Antonio Manuel Rodríguez Bertos
Last
María Ugarte Ruiz

FECHA: 7 de febrero de 2019



CITA ESTA COMUNICACIÓN:

Rodriguez-Bertos A. y Ugarte-Ruiz M. Changes on caecal mucosa morphology and microbiota in laying hens supplemented with a nutraceutical product obtained from olive oil production. MoMIR-PPC update 2019, VISAVET Centro de Vigilancia Sanitaria Veterinaria. Universidad Complutense, Union Europea, Madrid, España, 7 de febrero de 2019. (Comunicación oral)


SERVICIOS: